Seniorien mestaruussarjasta on jäljellä kolme sarjaa, jotka keilataan Kaupin keilahallissa. Suurta merkitystä sarjoilla ei ole, TKK on varma ykkönen ja menee suoraan loppuotteluun. GB ja Patteri kisaavat kakkos- ja kolmospaikoista panoksenaan se, kumpi saa määrätä aloittajan välierään. Tornados, XO ja Mainarit kisaavat 400 eurosta, joka on palkinto neljännestä sijasta.

Kolmas sarja

Kauden viimeiseen sarjaan saatiin sentään vähän puhtia ja muutama kunnon tulos.

TKK röykytti Tornadosta vastaan sadan pisteen eron jo sarjan puoliväliin mennessä. Loppua kohti tahti vähän rauhoittui ja lopputulos oli tamperelaisille 893-817. Tornadokselle tulos oli merkityksellinen, sillä sen piti pysyä XO:n edellä. Ja siihen tuo sarja riittikin.

XO hävisi myös oman ottelunsa, Mainareille 829-896 ja ero neljänteen sijaan jäi kiinni kuromatta. Porilaiset sijoittuivat viidenneksi 104 pisteen erolla. Mainareiden loppusijoitus on kuudes.

GB ja Patteri harjoittelivat välierää keskinäisessä matsissaan. Patteri otti heti pelin komentoonsa, puolivälissä jo 60 pistettä eroa, mikä piti loppuun saakka. Tapiolan porukalle merkittiin voitto 844-771. Ari Hilokoski teki viimeisen ottelukierroksen parhaan sarjan, 257.

Toinen sarja

Nyt sekin sitten nähtiin, ei yhtään paritulosta, mutta pari tiukkaa matsia. Kakkostila varmistui GB:lle ja XO kavensi eron Tornadokseen alle sadan ennen viimeistä sarjaa.

Patterin ja Mainareiden peli ei ollut se tiukka, Mainarit otti selvän voiton, vaikka teki vain 744. Koko pöydässä nähtiin vain yksi parisarja, siitä kunnian sai Ari Jehkinen. Patteri vajosi lukemaan 657,  kaikkien miesten tulokset olivat välillä 160-169.

Tornados ja XO kamppailivat neljännestä sijasta keskinäisessä ottelussaan. Alkusarjassa Tornados johti niukasti, loppua kohti XO nousi ohi, mutta viimeiseen ruutuun lähdettiin tasoista. Ensin Ari Halme teki reiän ja etu oli Tornadoksella. Pasi Paalosalo kavensi tuplallaan eron kuuteen pisteeseen. Sekä Ari Valarannalla, että Olli Hossilla oli kaato alla ysissä. Valaranta paukautti tanakan kaadon, johon Hossi vastasi ylipuolen kaadolla. Valarannan toiseen pommiin Hossi ei enää pystynyt vastaamaan, ja XO nousi 774-768 voittoon ja kavensi eron alle sarjaan pisteeseen ennen viimeistä sarjaa.

Vielä tasaisempi oli GB:n ja TKK:n taisto, jossa myös mentiin tasoissa ankkurien heittoihin saakka. Timo Raatikainen aloitti kymppiruudun tekemällä ja paikkaamalla 3-6-7-10 reiän. Petri Keituri veti omaan ruutuunsa kolme kaatoa. Kai Virtanen tuplasi ja saman teki Mika Lahti, tosin toinen kaato oli aikamoisen tuurin tulos. Teemu Raatikainen jätti kympin pystyyn ja Petri Mannonen kaatoi. Mannnosen piti tehdä toinen kaato voittoon ja taskuun Mane pallon laittoikin. Vaan kymppi jäi ja GB voitti sarjan 783-781. Sarjataulukkoon tuloksella ei ollut mitään merkitystä, mutta ehkä jotain jäi takaraivoon pudotuspelejä varten.

Ensimmäinen sarja

Vähän oli rääppiäistunnelmaa, johtuneeko vaisuus tilanteesta vai suhteellisen aikaisesta aamusta. Toki muutamia kunnon tuloksia tehtiin.

TKK otti bonukset Mainareilta 838-759 lähinnä Petri Mannosen 253 ansiosta. Muutenpa ei tuolla rataparilla suurempia sattunut.

GB ja Tornados kisasivat suhteellisen tasaisesti ja tasokkaasti. GB sen sarjan vei 867-836. Timo Raatikainen löi 269 ja Kai Virtanen 241. Tornadoksessa tuli kolme parisarjaa, mutta ne olivat liian pieniä bonusten saamiseen.

Patterin ja XO:n ottelu oli tasainen ja jännittävä, vaikka molemmat alle parin jäivätkin. Ratkaisu tuli vasta ankkureiden vuorolla. Patterin Tommi Teivaisella oli kaato alla ja XO:n Ari Valarannalla kaksi. Kun Ari ensin tälläsi kolmannen kaadon, homma näytti selvältä. Ja selväksi se tuli, kun Tommin taskuosuma jätti kymppikeilan pystyyn. XO otti voiton 795-785.

GB tarrasi kakkossijaan kiinni, se johtaa Patteria nyt yli 300 pisteellä. Tornados pitää edelleen neljättä sijaa, XO on kaksi ja puolisataa pistettä jäljessä.