AMF Riviera Lanes keilahallissa pelattavassa Tournament of Championsissa meni pakka ihan sekaisin, kun round robin alkoi. Valitettavasti tuo myllerrys ei koskettanut Osku Palermaata, joka löytyy edelleen tulosluettelon häntäpäästä.

Kisan kärkeen on singahtanut sijalta yhdeksän Dom Barrett, vaikka hän voitti vain neljä ja pelasi yhden tasan kahdeksasta ottelustaan. Kuudella voitolla kakkosena ja kolmosena ovat Kyle Sherman ja Kristopher Prather. Kumpikaan heistä ei ollut kärkikolmikossa eilisen jälkeen, Sherman sentään neljäntenä. Varsinaiset nousijat olivat vanhat tutut Jason Belmonte ja Sean Rash, jotka kumpikin voittivat seitsemän peliään. Rash oli karsinnan jälkeen sijalla 17 ja Belmo 21 juuri Oskun edellä. Kärki on todella tiivis, sillä seitsemän miestä on 82 pisteen sisällä, kun jäljellä on vielä 16 sarjaa. Ja tuolla sarjamäärällä kerkiää vielä hyvin takaakin mukaan.

Karsinnan jälkeen kisaa johtanut Tanskan Thomas Larsen ei ole noiden kärjen seitsemän keilaajan joukossa. Eikä aivan siinä lähimaillakaan. Juutti keilasi kyllä siedettävästi, mutta isojen poikien kanssa ei pikkuparilla pärjätä. Thomas voitti kaksi otteluaan ja pelasi yhden tasan ja hän syöksyi piikkipaikalta sijalle 21. Hänen takanaan on hallitseva mestari, Kanadan Francois Lavoie ja sitten tulee Osku Palermaa.

Oden voittotili näyttää kolmea. Tulosta syntyi 1660, mutta sillä jää koko ajan kauemmaksi.

Palermaa kommentoi tuntojaan:

– Työlästä. Pojat on hyviä!

– Paikkopeli oli oikeastaan ainoa mikä oli hyvää iltapelissä. Pari hyvää pelillistä sarjaa tuli, mutta se ei riitä. Hieman hiljempaa ja aika jyrkästi ulospäin ei itseltä onnistu nyt juuri ollenkaan.

– Huomenna hyvät 16 sarjaa ja katsotaan mihin noustaan, Ode päätti juttunsa.

Turnauksessa saatiin vihdoin se ensimmäinen kolmesatanenkin, kun EJ Tackett veteli täyden tusinan rukseja ensimmäiseen sarjaansa.

Toinen round robinin blokki alkaa klo 19 Suomen aikaa ja kolmas ja viimeinen keilataan aamuyöllä. Sen jälkeen on selvillä ne viisi miestä, jotka keilaavat porraspelin voitosta sunnuntai-iltana.